Крем за ръце с хидратиращ и регенериращ ефект, съдържащ 100%-ов екстракт от охлюв и натурална розово масло от роза Дамасцена

Крем за ръце съдържащ  екстракт от охлюв и натурална розово масло  Дамасцена

Крем за ръце с хидратиращ и регенериращ ефект, съдържащ 100%-ов екстракт от охлюв и натурална розово масло от роза Дамасцена.

Уникалната комбинация от тези съставки намалява видимо бръчките, подхранва, регенерира и овлажнява кожата. Уникалната комбинация от тези съставки намалява видимо бръчките, подхранва, регенерира и овлажнява кожата.

Екстрактът от охлюви е богат на следните компоненти: протеини, алантоин-улесняващ регенерацията на кожата, витамини А, С, Е и мукополизахариди – притежаващи силно изразен хидратиращ ефект.

Розово масло от българска роза Дамасцена, съдържащо: спектър от витамини, минерали и антиоксиданти. Притежава отлични хидратиращи свойства. Спомага за изглаждане текстурата на кожата, подобрява нейната еластичност и възвръща блясъка.

Хидратиращ фактот (комплекс) Factor Hidratante®– действа като силно овлажняващ и подхранващ агент. Съдържа свободни аминокиселини, урея, млечна киселина и алантоин. Той е нежен, възстановяващ кожата натурален фактор.

Начин на употреба: Нанесете крема върху предварително почистена кожа 1-2 пъти на ден и втрийте с леки масажни движения.