Околоочен крем с хидратиращ и регенериращ ефект, съдържащ 100%-ов екстракт от охлюв и натурална розово масло от роза Дамасцена

Околоочен крем с съдържащ екстракт от охлюв и натурална розово масло Дамасцена

Околоочен крем с хидратиращ и регенериращ ефект, съдържащ 100%-ов екстракт от охлюв и натурална розово масло от роза Дамасцена.

Уникалната комбинация от тези съставки намалява видимо бръчките, подхранва, регенерира и овлажнява кожата.

Екстрактът от охлюви е богат на следните компоненти: протеини, алантоин-улесняващ регенерацията на кожата, витамини А, С, Е и мукополизахариди – притежаващи силно изразен хидратиращ ефект.

Розово масло от българска роза Дамасцена, съдържащо: спектър от витамини, минерали и антиоксиданти. Притежава отлични хидратиращи свойства. Спомага за изглаждане текстурата на кожата, подобрява нейната еластичност и възвръща блясъка.

Хидратиращ фактот (комплекс) Factor Hidratante®– действа като силно овлажняващ и подхранващ агент. Съдържа свободни аминокиселини, урея, млечна киселина и алантоин. Той е нежен, възстановяващ кожата натурален фактор.

Начин на употреба: нанесете крема в зоната на около очния контур. Продължете с леки масажни движения, докато обиколите няколко пъти в посока от външния към вътрешния ъгъл на окото. Избягвайте пряк контакт с очите.